Megközelítés

A rendezvény helyszíne a Civil Kollégium bentlakásos képző központja, Kunbábonyban, Kunszentmiklós külterületén található (kb. 70 km-re Budapesttől D-DK-re)

Útvonalak például:

- vonattal érkezőknek: célállomás Kunszentmiklós-Tass, ide ki tudunk menni érted, innen autóval lehet a helyszínre jutni, ennek igényét a 70/6184416 számon kell jelezni. (A távolság kb. 7 km)

- autóval érkezőknek:
  • Bp felől az 51-es úton Baja felé (M0-s körgyűrűről lehet ráhajtani) – Kiskunlacházánál balra (Apaj, Bugyi felé) a település végénél van egy vasúti átkelő, azután mindjárt jobbra Apaj-puszta (Apaj) felé – (Apaj után következik) Kunszentmiklós, ott a központban (balra református templom, jobbra városháza) balra fordulni, majd újra balra Kunpeszér felé kb. 6 km múlva már ott is vagytok Kunbábonyban. A Civil Kollégiumot az út szélén elhelyezett tábla jelzi.
  • Kelet felől az M5-ös autópályát Örkénynél kell elhagyni, ez esetben Tatárszentgyörgyön, Kunpeszéren keresztül közelíthető meg Kunbábony
  • Nyugat felől a Dunaújvárosi, vagy a Dunaföldvári hídon átérve Tass útirányon át lehet megérkezni Kunszentmiklósra, onnan 8-10 km Kunbábony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése